Δορυφορικά Συστήματα Τηλεόρασης και Διαδικτύου

Η χρήση των δορυφορικών εφαρμογών στους τομείς της ψυχαγωγίας (με τη συνδρομητική τηλεόραση) και στην πρόσβαση στο διαδίκτυο (με το επονομαζόμενο «Satellite Broadband»), επεκτείνεται μέρα με τη μέρα, προσφέροντας λύσεις, τόσο στις επαγγελματικές επικοινωνίες, όσο και στην οικιακή ψυχαγωγία.

Η ComboTech υλοποιεί σύνθετες εγκαταστάσεις δορυφορικής λήψης σε επαγγελματικούς χώρους, με πολλαπλά σημεία τηλεθέασης και με δυνατότητα πρόσβασης σε πολλαπλά δορυφορικά μπουκέτα. Τέτοιου είδους εγκαταστάσεις συναντώνται συχνότερα σε καφετέριες, ξενοδοχεία, σκάφη κλπ.

Παράλληλα, τοποθετεί συνδέσεις διαδικτύου μέσω δορυφόρου σε παρόμοιους με τους προαναφερόμενους χώρους, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στο internet ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία, ακόμα και σε περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη επίγειας τηλεφωνικής γραμμής.

Η ComboTech διασφαλίζει ότι η σύγχρονη επιχείρηση είναι συνδεδεμένη «παντού».

Από την άλλη, σε οικιακό επίπεδο, όλο και περισσότερες οικογένειες επιλέγουν τις συνδρομητικές υπηρεσίες για την οικιακή τους ψυχαγωγία και αυτό δημιουργεί νέες ανάγκες. Παράλληλα, νοικοκυριά σε απομακρυσμένες περιοχές, επιλέγουν την τοποθέτηση δορυφορικών λύσεων πρόσβασης στο διαδίκτυο, ώστε να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη επαφή τους με την ενημέρωσή τους, τα email τους, τα κοινωνικά τους δίκτυα και τις online αγορές.

Η ComboTech τοποθετεί σε οικίες και επαγγελματικές εγκαταστάσεις αναμεταδότες σήματος σε χώρους που δεν υπάρχει αποκωδικοποιητής, αναβαθμίζει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις σε συστήματα «πολυκάναλης» θέασης («MultiView»), τοποθετεί συστήματα βελτίωσης της επίγειας λήψης (πχ. ψηφιακή κεραία), ενώ τέλος, οι τεχνικοί μας εγκαθιστούν δορυφορικές κεραίες για περισσότερους από έναν δορυφόρους (Hotbird – Astra – Eutelsat), εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε Ελληνικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Αλβανικά και Τούρκικα δορυφορικά μπουκέτα.

Στείλτε μας email ή ακόμα πιο άμεσα, καλέστε μας στο 2110107000 για να σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο να έχετε δορυφορική τηλεόραση και internet στην επιχείρησή σας. Αφήστε μας να σας δείξουμε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της τηλεοπτικής σας λήψης και πώς μπορούμε να μεταδώσουμε σήμα και σε άλλους χώρους της επιχείρησης ή του σπιτιού σας.