Τηλεφωνία – Διαδίκτυο

Η παροχή αξιόπιστης τηλεφωνικής επικοινωνίας και η απρόσκοπτη πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι πλέον απολύτως συνυφασμένες με την εύρυθμη λειτουργία των σύγχρονων επιχειρήσεων. Όμως, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι επιχειρήσεις χρειάζονται να επιτελέσουν κάποιες εργασίες σχετικές με τις τηλεπικοινωνίες τους και είτε δεν μπορούν, είτε δεν έχουν τα μέσα ή το χρόνο να φέρουν σε πέρας με δικούς τους πόρους. Τότε, χρειάζονται έναν «αξιόπιστο συνεργάτη».

Η τεχνική ομάδα της ComboTech:

  • στήνει και παραμετροποιεί εταιρικά τηλεφωνικά δίκτυα και VPN’s,
  • εγκαθιστά Wi-Fi συνδέσεις των εργαζομένων στο ασύρματο δίκτυο της εταιρίας,
  • ελέγχει ή τοποθετεί εξ αρχής τηλεφωνικές καλωδιώσεις σε επαγγελματικούς χώρους
  • προτείνει στον πελάτη λύσεις για τη βελτιστοποίηση ή αναβάθμιση της υπάρχουσας εγκατάστασής του.

Παράλληλα, η ComboTech μεταβαίνει στο χώρο των οικιακών πελατών και τοποθετεί φίλτρα και διακλαδωτήρες για να διευκολύνει την πρόσβαση σε τηλεφωνικές και διαδικτυακές παροχές σε όλο το σπίτι. Επίσης, με την επίσκεψη ενός τεχνικού μας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να παραμετροποιήσουμε το router του οικιακού πελάτη, να ελευθερώσουμε «πόρτες» προς το διαδίκτυο, να ρυθμίσουμε το τείχος προστασίας των Η/Υ του, να ορίσουμε κοινόχρηστες συσκευές και φακέλους κλπ.

Από τις πιο απλές έως τις πλέον σύνθετες εργασίες, η ComboTech παρέχει αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις, τόσο σε επιχειρηματικούς όσο και σε οικιακούς πελάτες.

Στείλτε μας email ή ακόμα πιο άμεσα, καλέστε μας στο 2110107000 και μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών τηλεφωνίας και διαδικτύου της εταιρίας σας και στην απρόσκοπτη χρήση των οικιακών τηλεπικοινωνιών.