Εταιρεία

combotech

H ComboTech σε 100 λέξεις

Η ComboTech προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες – τόσο σε επιχειρηματικούς πελάτες, όσο και σε τελικούς χρήστες – που αφορούν στις σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας, διαδικτύου, τεχνικής υποστήριξης και δορυφορικών συστημάτων τηλεόρασης και δεδομένων.

Χρησιμοποιώντας άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, εξελιγμένα τεχνικά μέσα και πλήρη εξοπλισμό, παρέχουμε υπηρεσίες τεχνολογιών οπτικών ινών, επαγγελματικής και οικιακής επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, πρόσβασης στο διαδίκτυο και συντήρησης υποδομών τηλεπικοινωνιακών κόμβων και δικτύων.

Αυτή τη στιγμή, η ComboTech είναι ένας εκ των μεγαλύτερων εργολάβων υπηρεσιών αυτού του είδους, σε πανελλαδικό επίπεδο, έχοντας τοπική παρουσία και υλοποίηση σημαντικών έργων στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Η ComboTech είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης που χρειάζεστε.

Γιατί ComboTech

Η ComboTech προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες – τόσο σε επιχειρηματικούς πελάτες, όσο και σε επίπεδο τελικού χρήστη – που αφορούν στο πλήρες φάσμα των σύγχρονων τεχνολογιών τηλεπικοινωνίας και τεχνικής υποστήριξης.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας το πιστοποιημένο της προσωπικό, εξελιγμένα τεχνικά μέσα και πλήρη εξοπλισμό, παρέχουμε υπηρεσίες άμεσα συνδεδεμένες με τις τεχνολογίες οπτικών ινών, την επαγγελματική και οικιακή επικοινωνία και ψυχαγωγία, την πρόσβαση στο διαδίκτυο και τη συντήρηση υποδομών τηλεπικοινωνιακών κόμβων και δικτύων. Αυτή τη στιγμή, η ComboTech είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργολάβους τέτοιων υπηρεσιών στην Ελλάδα, έχοντας παρουσία και υλοποίηση σημαντικών έργων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Με δικές της ομάδες μηχανικών και συνεργείων τεχνικών τηλεπικοινωνιών σε όλη την Ελλάδα – με καταγεγραμμένη εμπειρία πέντε ετών κατ’ ελάχιστο ο καθένας τους – και μία συμπαγή ομάδα υποστήριξης που όλοι μαζί λειτουργούν σε συνεργασία με:

    • ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα τηλεφωνικής υποστήριξης
    • ένα εντελώς παραμετροποιημένο λογισμικό διαχείρισης έργων, ραντεβού, χρονοδιαγράμματος επιτέλεσης εργασιών και αποθήκης υλικών
    • μία βάση δεδομένων με αναλυτικότατη απεικόνιση των ιδιαιτεροτήτων κάθε πελάτη που έχουμε εξυπηρετήσει,

η ComboTech φέρνει σε πέρας από τα πλέον απαιτητικά επιχειρηματικά έργα, έως τα απλά καθημερινά αιτήματα του απλού χρήστη.

Στείλτε μας email ή ακόμα πιο άμεσα, καλέστε μας στο 2110107000 και μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε από τα πιο σύνθετα έως τα πιο απλά σας προβλήματα, πώς μπορούμε να συνδράμουμε στη λειτουργία της επιχείρησής σας, ή στην αναβάθμιση των οικιακών τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας.